Over Dea Dia Services

Wie is Dea Dia Services ?

Dea Dia Services, dat staat eigenlijk voor Liesbet Leys, jawel, een eenmanszaak. Als bachelor in de toegepaste communicatiewetenschappen heb ik al meer dan 25 jaar ervaring in administratieve en commerciële activiteiten. Ik besloot om mijn carrière een andere wending te geven en koos ervoor mijn opgedane ervaring en kennis als freelance ten dienste te stellen van kmo’s. Aangezien ik zelf steeds een grote verankering heb gehad met de Kempen, focus ik me op de dienstverlening aan de Kempense kmo’s.

Mijn meertaligheid (Nederlands, Frans, Engels en Duits) wordt een troefkaart in uw contacten met bestaande en nieuwe klanten.

Bovenal ben ik een teamspeler die met u meedenkt en naar uw wensen luistert. Ik streef steeds naar perfectie met een hoge dosis flexibiliteit waarbij ik maar één doel voor ogen houd: de klant eerst !

Waarom u met Dea Dia Services in zee zou gaan…

Ik werk simpel, correct en efficiënt, ook in de administratieve regeling met u: geen gedoe met loonkosten, eindejaarspremie of vakantiegeld, geen maaltijdcheques of dure verzekeringen. Neen, u betaalt enkel voor de gepresteerde tijd die ik voor u werkzaam ben. Dat maakt het voor u en mij doorzichtig en voordelig.

Hoeveel u betaalt, is afhankelijk van de opdracht: hoe langer de opdracht, hoe goedkoper het voor u wordt. Uiteraard spreken we dan steeds vooraf een uurtarief af of een afgelijnd budget, en steeds op basis van een offerte natuurlijk. Klaarheid en helderheid troef !

Kan u ondersteuning op administratief of commercieel vlak gebruiken?